Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Paymaster S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Site web de prezentare / magazin virtual
138399 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Paymaster oferă servicii de design grafic personalizat pentru site-uri web creative şi informative, cu un grad înalt de interactivitate. Păstrăm şi extindem elementele de identitate vizuală existente, creăm scheme de culoare şi teme specifice domeniilor de activitate ale site-urilor. Putem de asemenea propune o identitate vizuală complet nouă, adaptată personalităţii clienţilor. Construim site-urile urmărind să obţinem profit pentru clienţii noştri prin utilizarea amplasărilor ergonomice de texte şi imagini.

Unele proiecte presupun un grad ridicat de interactivitate. Paymaster oferă soluţii complete de comunicare sau comerţ, care impun utilizarea extensivă a bazelor de date. Oferim sisteme de administrare pentru conţinutul web, coş de cumpărături, forum, blog, galerie foto, etc. Suntem specializaţi în soluţii bazate pe plaforma .NET de la Microsoft.

Odată site-ul creat, ai nevoie de găzduire profesională. Serverele pe care le folosim sunt în regim colocaţie, însă la cerere putem oferi şi servere dedicate. Siguranţa datelor şi disponibilitatea continuă sunt aspecte foarte importante pentru noi, de aceea la rândul nostru am selectat cei mai buni parteneri din Statele Unite ale Americii.

Experienta noastră ne recomandă. Contactează-ne și cu siguranță vom lucra împreună la imaginea ta pe Internet.
Din Gura in Gura